Viorel Dejeu despre albumul Tatal meu…

Eram deja un fiu de Dumnezeu de multi ani insa, viata mea era centrata in jurul putintelor sau neputintelor mele. Daca ,,reuseam” sa fiu asa cum stiam ca i-ar place Lui, eram bucuros, daca nu ,,reuseam”, nu-mi permiteam sa ma bucur de dragostea Lui.

A adus o perioada de pustiu in viata mea, in care m-a facut sa insetez dupa El cum nu mai insetasem vreodata.  Mi-a ridicat ochii de pe mine si m-a lasat sa-L privesc o clipa! Am ,,auzit” in duhul meu ca sunt iubit de El, ca sunt comoara Lui, ca ma considera un viteaz dintre vitejii Lui si ca imi zambeste cu drag chiar si atunci cand cad… M-am lasat infrant de dragostea Lui… Imi venea greu sa cred ca am asa un Tata! Pana atunci credeam ca trebuie sa merit, sa castig dragostea Lui!

Au urmat saptamani si luni in care, cel mai frumos timp al zilei era intalnirea cu El, unul la Unul…

M-a invatat ca iertarea Lui vine repede si ca atunci cand se intampla sa pacatuiesc nu e luat prin surprindere; pentru asta a murit Cristos! Mi-a spalat mintea de o mentalitate de neputincios si mi-a aratat ca in viata aceasta se poate domni impreuna cu El; pentru asta a inviat Cristos!

M-a lasat sa gust din El si toata fiinta-mi sa vibreze la aratarea gloriei Lui! O dragoste nebuna, ce este mai tare ca moartea, m-a facut sa doresc sa Il exprim cumva, prin muzica si versuri… M-am regasit mereu si mereu neputincios in a exprima nemarginirea Lui.

Aceste piese sunt niste mici franturi, scurte ,,priviri” prin crapatura stancii, inspre ceea ce nu se poate privi si omul totusi sa mai traiasca… Am fost ,,surprins”  de venirea lor… Dintotdeauna am iubit muzica dar, ma asteptam ca El sa lucreze prin mine in alt fel. Asa a gasit El cu cale!

 Aceste piese sunt cadoul Lui pentru mine si pentru voi! Considerati-le o calatorie inspre Sfanta Sfintelor… Asa cum, in vechime, evreii luau mielul pe umeri si mergeau catre cortul intalnirii pentru ispasire si refacerea partasiei cu Domnul, si voi, imbracati-va in neprihanirea Mielului si lasati-va dusi in prezenta Lui!

…………………………………………………

Lansarea va avea loc joi 14 Iulie pe Radio Cireasarii.

Mai multe informatii pe www.tatalmeu.info

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s